Екперти "порадували" українців черговою "приємною" новиною - ціни на автогаз у жовтні різко зросли і сягнули абсолютного історичного максимуму.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на відповідну інформацію експертів.

Станом на понеділок, 22 жовтня, середня вартість зрідженого газу в Україні підвищилася до 16,13 грн/л, досягнувши абсолютного цінового максимуму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вартість зрідженого газу на вітчизняних АЗС в період з 19 по 22 жовтня знову зросла на 10-50 копійок за літр і оновила історичні максимуми.

За минулі вихідні, 20 і 21 жовтня, вартість зрідженого газу зростала практично у всіх учасників ринку. На 20 копійок за літр автогаз подорожчав на АЗС WOG і Shell, до 16,78 і 16,39 грн відповідно. На заправках "БРСМ-Нафта" газ подорожчав на 20 копійок за літр, до 16,29 грн.

У мережі АЗС SOCAR і Glusco ціна на газ збільшилася на 40 копійок за літр, до 16,79 грн і 16,49 грн. відповідно. Крім того, на АЗК AMIC в Києві LPG підвищився на 10 копійок за літр, до 16,35 грн.

Крім національних операторів, вартість автогазу підвищували майже всі регіональні гравці: "Укргазвидобування", "Род-Ник", "Олас", "Катрал ПІВДЕНЬ", ZOG, Gas Point, Jazz Oil, Mango.

Таким чином, станом на 22 жовтня середня вартість зрідженого газу в Україні підвищилася до 16,13 грн/л, досягнувши абсолютного цінового максимуму.

Нагадаємо, українців продовжують лякати різкими стрибками цін на автомобільне паливо.

Автогаз
Автогаз

Експерти заявили, що в Україні бензин подешевшає лише за умови, що національна валюта збереже стабільність і на зовнішньому ринку не зростуть ціни.

Про це стало відомо завдяки заяві експерта паливного ринку Леоніда Косянчука.

водій авто
водій авто


Як писав раніше Знай.ua, у жовтні очікується черговий стрибок ціни на автогаз.


Також Знай.ua писав про те, що українським водіям повідомили прикру новину, їм не варто чекати дешевого палива, навпаки, найближчим часом ціни знову виростуть.