Після нещодавнього подарунка у вигляді потепління стихія знову набирає обертів: у середу і четвер, 24-25 жовтня, погода в Україні дуже різко погіршиться, в країні оголосили штормове попередження.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Українського гідрометцентру.

Так, дощ з мокрим снігом дуже ймовірний у західній, північній та центральній частині України. Також синоптики попереджають, що вітер різко посилиться: його швидкість зросте до 15-20 метро на секунду, а 24 числа місцями до 25-30 метрів.

На території Карпат і Прикарпаття метеорологи очікують хуртовини, мокрий сніг і можливо утвориться сніговий покрив (особливо сильний снігопад очікується на високогір'ї вночі 24 жовтня).

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Графік осінніх канікул в Україні

Вже зовсім скоро київські школи спорожніють на один тиждень, щоб учні, їхні батьки та вчителі змогли відпочити і набратися сил після двох місяців навчання. Відповідальність за домашні завдання і прочитані книги, перекладається виключно на батьків. А з понеділка, 5 листопада, вчителі знову візьмуть школярів у свої обійми.

Нагадаємо, що зима, наближення якої поки не відчувається, "освіжить" українців різкими похолоданнями. Правда, таких ривків буде кілька, а в цілому особливою суворістю зима не буде відрізнятися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 22-25 жовтня, протягом дня температура повітря становитиме у західних областях +8…+13 градусів, в більшості областей - +10…+15 градусів, у південній частині - місцями до +16…+18 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що "бабине літо" протрималося досить довго. У багатьох областях навіть говорили про аномальне потепління, а температура на градусниках била всі рекорди. Тепер же синоптики повідомляють про те, що українцям варто готуватися до сезону дощів.