Днями стало відомо про запуск нових авіамаршрутів від української авіакомпанії SkyUp.

Про це повідомляє avianews.com.

У компанії повідомили про запуск продажу квитків на перші міжнародні рейси, які будуть виконуватися за бюджетною концепцією.

Наразі для бронювання доступні рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону. У повному обсязі рейси почнуть виконуватися вже з грудня 2018 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мінімальні ціни в один бік в Тбілісі - від 1508 грн, в Софію - від 1508 грн, в Попрад - від 987 грн, в Барселону - від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економ класу за трьома тарифами.

Basic не підлягає обміну і поверненню і включає перевезення тільки ручної поклажі 7 кг, Standard крім ручної поклажі дозволяє провозити одну валізу вагою до 23 кг і обміняти квиток зі штрафом.

Flex крім послуг тарифу, Standard включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

Нагадаємо, український лоукостер SkyUp тепер літатиме ще й у країни Європи.

Авіаперевізник отримав відповідний дозвіл міжнародної комісії ТСО. Про це повідомляється на сторінці SkyUp Airlines у Facebook. Тепер авіакомпанія зможе здійснювати польоти до 28 країн Євросоюзу, а також до Швейцарії, Норвегії, Ісландії та Ліхтенштейну.

Вже незабаром у SkyUp обіцяють анонсувати перші маршрути.

В даний час флот авіакомпанії складається з двох Boeing 737-800 2013 року випуску. Борти раніше використовувалися Malaysia Airlines. Перший літак з реєстрацією UR-SQA SkyUp почали використовувати в кінці травня, другий UR-SQB - на початку червня.


Як писав раніше Знай.ua, український лоукостер SkyUp знову відклав початок виконання регулярних рейсів. На цей раз на зимову навігацію. Про це заявив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацький.

"Реалізація наших планів трохи затримується. Початок регулярних рейсів залежить від постачання літаків. Зараз ми знаходимося на стадії отримання третього літака", - повідомив він.


Також Знай.ua писав про те, що найбільший європейський лоукостер Ryanair знову надумав страйкувати.