У справі про вбивство екс-депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова з'явилися нові подробиці. Так, вдова російського політика Марія Максакова назвала дані ймовірного замовника вбивства, яке в свій час породило чимало чуток і загадок.

В ефірі одного з російських телеканалів Марія Максакова заявила, що напад не її київську квартиру напряму свідчить про причетність до справи екс-співробітника Слідчого комітету РФ Дениса Панаітова. Про це пише "Обозреватель".

Маскакова заявила, що Панаітов запропонував обміняти московську квартиру Вороненкова та Максакової на свою в Києві. 22 березня 2017 року він вступив у володіння квартирою в Москві – за добу до вбивства екс-депутата.

Денис Вороненков
Денис Вороненков

"Це люди, які продовжують допомагати тому самому Панаітову, більше нікому це не потрібно. Приїхали бійці спецназу, всіх запакували, як буває в таких випадках. Тому що це – незаконний злом. Вони покликали якогось злодія, зламали замки, прикриваючись якимись поліцейськими. Спеціально обирали момент, поки мене немає. Інакше б ми вчинили опір. Це улюблена тактика Панаітова: спочатку він стежив за Денисом, тепер стежить за мною", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також вдова Вороненкова розповіла, що Панаітов стверджував, що квартиру в російській столиці, швидше за все заарештують і відберуть, а він не проти був би її забрати взамін на київську квартиру. В результаті, чоловік нібито злочинним шляхом переписав на себе московське житло вартістю у два мільйони доларів, не сплативши за нього ні копійки.

"Я наполягаю, щоб Панаітов був допитаний у справі про вбивство Дениса Вороненкова", – звернулась вона до Слідчого комітету Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ліквідований ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко несподівано припинив бути героєм Росії. Місцеві ЗМІ починають визнавати, що терорист був пов'язаний зі злочинною діяльністю.

Зміну настроїв в російському медіа-просторі зауважив журналіст Денис Казанський, про що і написав у своєму Twitter.

Варто нагадати, що поліція і експерти-криміналісти продовжують розслідувати деталі кривавого теракту в Керчі, в результаті якого загинуло більше двох десятків людей. За даними слідства, версія про суїцид Владислава Рослякова, який влаштував смертельну бійню в політехнічному коледжі в Керчі, отримує все більше спростувань. Експерти вже відкрито починають говорити про те, що керченського стрільця справді вбили.

Нагадаємо, звіряче вбивство журналіста в Стамбулі: наречену загиблого взяли під варту.

Як повідомляв Знай.uа брехня і прикриття: колеги вбитого журналіста Хашкаджи обурені поясненнями Саудівської Аравії.

Знай.uа писав, криваве побоїще в Керчі: копи опитали батьків вбивці, мотиви шокують.