В українській столиці в період з 23 по 25 жовтня Держрибагенство України та ще кілька державних відомств проведуть прийом російської делегації.

З'явилася інформація, що ця зустріч проводиться задля обговорення квоти на вилов риби в акваторії Азовського моря.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook експерта з питань Криму Андрія Клименка.

"В РФ це називається дуже красномовно: "30-я сесія РУК" - РУК - російсько-українська комісія з питань рибальства в Азовському морі. Фуршети, обіди, вечері, навіть святковий "обмивання за російським звичаєм" - все заплановано", - повідомив Клименко.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Російська делегація вже прибула в аеропорт "Бориспіль" рейсом з білоруської столиці.

"Ділити будуть аж 3 дні. Тому що в хорошому місці. І в Києві, і не в Києві (незручно для демонстрантів і як їх - пікетників, прости господи). Це готельно-ресторанний комплекс, відомий як "Козацький Стан", який тепер називається ONOVO Dendra Hotel (18-му км Бориспільського шосе, 500 метрів від метро "Бориспільська"). Програму люб'язно скинули нам джерела в російській делегації.", - написав Клименко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 19 жовтня, прокуратура Криму на виконання рішення Херсонського міського суду передала Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) арештоване кримське судно "Норд".

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим 19 жовтня на виконання постанови Херсонського міського суду Херсонської області речовий доказ у кримінальному провадженні - судно "Норд" (бортовий номер Ч-13-0057) передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА)", - повідомляють в прес-службі.

Варто нагадати, що в четвер, 11 жовтня, стало відомо про скандальне затримання співробітниками СБУ начальника митного посту "Рава-Руська" Львівської митниці. Чиновника спіймали на великому хабарі, повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу СБУ.

Нагадаємо, прикордонники РФ "виловили" українських рибалок і не відпускають.

Як повідомляв Знай.uа Дніпро вбивають: обваляться мости, вимре риба, а річка перетвориться на смердючу яму.

Знай.uа писав, тотальний мор: в мережу злили страшне відео з Харкова.