Неймовірно потужні дощі "у комплекті" з поривчастим вітром влаштують українським водіям справжнє випробування: на дорогах стане особливо небезпечно в середу і четвер, 24 і 25 жовтня відповідно.

Про це на своїй сторінці в Facebook, повідомляють представники "Укравтодору".

"Шановні водії, повідомляємо про погіршення погодних умов! 24−25 жовтня очікується різка зміна погодних умов — у західних, центральних, місцями у північних та Харківській областях. Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищувати швидкість",— йдеться в повідомленні.

Співробітники державної корпорації уточнили, що Український гідрометцентр попереджає про дощі, які в окремих регіонах перейдуть у мокрий сніг. Так, в ніч з середи на четвер в українській столиці та області очікуються дощі з мокрим снігом, через що жителів Києва закликають триматися подалі від дерев, ЛЕП і рекламних щитів, а також не паркувати автомобілі біля будь-яких масивних конструкцій.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шановні водії, повідомляємо про погіршення погодних умов! 24-25 жовтня очікується різка зміна погодних умов - у...

Geplaatst door Укравтодор op Dinsdag 23 oktober 2018

Графік осінніх канікул в Україні

Вже зовсім скоро київські школи спорожніють на один тиждень, щоб учні, їхні батьки та вчителі змогли відпочити і набратися сил після двох місяців навчання. Відповідальність за домашні завдання і прочитані книги, перекладається виключно на батьків. А з понеділка, 5 листопада, вчителі знову візьмуть школярів у свої обійми.

Нагадаємо, що зима, наближення якої поки не відчувається, "освіжить" українців різкими похолоданнями. Правда, таких ривків буде кілька, а в цілому особливою суворістю зима не буде відрізнятися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 22-25 жовтня, протягом дня температура повітря становитиме у західних областях +8…+13 градусів, в більшості областей - +10…+15 градусів, у південній частині - місцями до +16…+18 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що "бабине літо" протрималося досить довго. У багатьох областях навіть говорили про аномальне потепління, а температура на градусниках била всі рекорди. Тепер же синоптики повідомляють про те, що українцям варто готуватися до сезону дощів.