Україна нещодавно офіційно занесена у ТОП-25 найбідніших держав на планеті. Мільйони наших земляків за статистикою навіть не чули, що таке "продуктовий кошик" – просто не можуть собі дозволити речей першої необхідності, вже навіть не кажучи про відпустку.


В цей час кризу не відчули мабуть тільки у провладній верхівки, натякає на своїй сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Він жартома називає те, що відбувається "хроніками паралельної реальності", тому що поки ми їздимо громадським транспортом і думаємо, де взяти гроші на комуналку, у когось – оновлюється автопарк, а робоче місце нагадує казку:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Днями Адміністрація Президента придбала два автомобіля Mercedes-Benz S 560, вартістю 10 мільйонів гривень. Машини оснащені: велюровими килимками, оббивкою з ексклюзивною чорної шкіри, декоративними елементами з тополі, холодильні відсіками, акустичними системами об'ємного звучання, проекційні дисплеями, ТБ-тюнерами, відкидними столиками і електричними сонцезахисними шторками. І по іншому бути не може. Тільки найкраще та найдорожче. Петро Олексійович просто обожнює комфорт і розкіш. Ну а ціна в даному випадку, для нього не має абсолютно ніякого значення, адже за ці машини заплатили саме ми з вами. Саме з наших кишень взяли мільйони на ці шикарні мерседеси. Ось така фантастика. А точніше фантасмагорія ...", - коментує Шнайдер.


Дивіться: Таємна відпустка президента Порошенка, розслідування


Нагадаємо, експерт назвав 5 головних помилок України на шляху до "економічного дива".
Як повідомляв Знай.ua, блогер нагадав українцям легендарні "перли" міністра Реви.
Також Знай.ua писав, у мережі на яскравому прикладі показали різницю між життям у Польщі та в Україні.