Слідство продовжує розбирати причини трагічної ДТП із акторами "Дизель шоу", у якій загинула відома актриса Марина Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

ЗМІ повідомили про останні подробиці слідства.

У повідомленні йдеться, що добровільне визнання водія Михайла Манюка, що перевозив акторів "Дизель Шоу", може стати підставою для пом'якшення вироку. Про це повідомив адвокат Єгор Штокалов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Він уточнив, що до тих пір, поки справа не перейде в стадію розгляду по суті, заява Манюка ні на що не вплине.

"Його визнання може бути підставою для пом'якшення покарання при розгляді справи по суті. Тобто, коли вже будуть зібрані усі докази, йому будуть пред'явлені ці звинувачення. Тому що зараз він в статусі підозрюваного", - пояснив адвокат.

"Якщо водій скаже: так, я винен, я відволікся від дороги і зробив це не спеціально, то це вплине на суддю. Але я більш ніж упевнений, що ця подія відбулася через необережність. Тобто, дійсно наміру заподіяти шкоду у водія не було", - резюмував Штокалов.

Нагадаємо, у мережі опублікований ще один відеозапис з місця смертельної аварії під Києвом, в якій загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Відповідне відео у Facebook опублікував журналіст Владислав Антонов.

Крім того варто відзначити, що на офіційній сторінці "Дизель шоу" у Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яке сталося вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.


Як писав раніше Знай.ua, 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської


Також Знай.ua писав про те, що зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.