В пам'ять загиблої в ДТП 20 жовтня Марини Поплавської, актори "Дизель Шоу" випустили зворушливий відеоролик.

Відео-реквієм було опубліковано на YouTube-каналі та в Instagram.

"В будинок до кожного, хто хоч раз посміхнувся, дивлячись на неї на екрані або на сцені – прийшла велика біда. З життя пішла яскрава зірка гумористичного жанру, вчителька, людина з великої літери, вірна подруга, красива жінка – Марина Поплавська. Її життя обірвалося трагічно і безглуздо"

На відео зібрані найяскравіші кадри з виступів артистки, а також ролі, які вона виконала за життя. Запис починається зі щемливих слів Марини Поплавської:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я вас найбільше люблю, я за вас життя віддам".

На відео артистка розповіла, що її особиста мета – зустріти 15-річчя "Дизель Шоу" разом з усіма.

Нагадаємо, 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що за інформацією прес-служби обласної поліції, водій автобуса Неоплан не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою МАЗ. В автобусі перебувало 14 пасажирів.