Батьки загиблої під час теракту в Керчі студентки Аліни Керової розкритикували журналістку пропагандистського телеканалу "Росія-1" Ольгу Скабеєву, яка взяла інтерв'ю нібито у їхньої дочки.

Про це сім'я Керових розповіла в інтерв'ю телеканалу Дождь.

Варто відзначити, що раніше пропагандисти прокремлівського телеканалу "Росія-1" під час скандальної програми "60 хвилин" взяли ексклюзивне інтерв'ю у дівчинки Аліни Керової, яка числиться у списках загиблих під час керченської трагедії.

Батьки розповіли, що про скандальний ефір вони дізнались від друзів, які почали їм телефонувати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Мені з Китаю друг прислав скріншот з "Росії-1" про те, що Аліна Керова дає інтерв'ю. Я просто був у шоці", – заявив Сергій Керов.

Крім того мати Аліни відразу ж зазначила, що почала шукати інформацію про цей ефір псевдожурналістів, а коли побачила його мало не зійшла з розуму, яка Скабеєва брала інтерв'ю не у їх дочки.

"Ми знайшли потім цей відрізок розмови – це не Аліна і не її голос, це зовсім інша людина. Ну як не перевірити інформацію, назватися її ім'ям, як так могли зробити? Показати на всю країну... Дзвонять з-за кордону наші друзі, плачуть і страждають", – сказала жінка.

Окрім того, батьки загиблої дівчини зауважили, що на деякий час у них з'явилася надія, що сталася якась помилка, і їхня дочка насправді жива.

"Так, у мене теж з'явилася надія. Обнадіяла (Скабеєва, – 24 Канал) що наша дитина жива, а потім двічі вбила", – наголосила Вікторія.

Разом з тим варто відзначити, що незадовго до вибуху у керченському політехнічному коледжі його ймовірний організатор студент Владислав Росляков спалив всі особисті особисті речі.

За версією місцевих ЗМІ, на найближчому пустирі він знищив зошити, фотографії, флешки, сім-карту і Біблію, неподалік закопавши також сейф, вміст якого поки що невідомий.

Як відомо, саме Росляков – головний підозрюваний у скоєнні злочину на території політехнічного коледжу 17 жовтня. Загальна кількість постраждалих під час стрілянини і вибуху досягла 73 осіб, з них госпіталізовано 47. Версії щодо інциденту відрізняються.

Нагадаємо, відьма відкрила таємницю - в справі керченського стрілка замішана дівчина.

Як повідомляв "Знай.ua", Росляков залишив важливий доказ.

Також "Знай.ua" писав, що психолог пояснив, що не так з убивцею Росляковим.

Керченська трагедія: які ідеали сповідував 18-річний убивця та чи шукає влада РФ можливих спільників