Користувачів мережі дуже здивував відеозапис зі Львова.

Так, у туристичній столиці України на вулиці Княгині Ольги у масивному автомобільному заторі машини притиснулися до узбіччя, щоб пропустити карету "швидкої", яка їхала з увімкненими проблисковими маячками.

Швидка допомога
Швидка допомога

Про це стало відомо завдяки відео, яке розмістила спільнота "Так люблю тієї Львів" в соцмережі Twitter. На відео можна побачити, як машини в пробці на двосмуговій дорозі активно звільняють місце для "швидкої", щоб та змогла проїхати посередині проїжджої частини.

Цікавий той факт, що жоден автомобіліст не намагався схитрувати, ставши позаду "швидкої" для подолання затору.

"Щось все-таки трохи в головах людей змінюється в кращу сторону", – йдеться у анотації до відео.

Варто нагадати, що віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в Сілезькому воєводстві на півдні країни. У результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Беата Шидло не постраждала. Про це повідомляє польська радіостанція RMF FM. За даними радіостанції, колона з трьох урядових автомобілів рухалася в напрямку міста Освенцим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Підмосков'ї сталася смертельна аварія, в результаті якої померла одна людина і постраждали ще троє. Як повідомляють російські ЗМІ, це сталося в результаті зіткнення легкового автомобіля та швидкої допомоги в районі Щелково.

Інформацію підтвердили в прес-службі регіонального управління МВС Росії. Повідомляється, що трагедія на дорозі трапилася близько третьої годин дня. За попередньою інформацією правоохоронців, правила дорожнього руху порушив водій іномарки, який не переконавшись у безпеці, виїхав на смугу зустрічного руху.

Нагадаємо, помер Микола Караченцев: розкрито причину, і це не рак.

Як повідомляв Знай.uа смертельна аварія з "Дизель-шоу": акторка розповіла українцям про страшний діагноз.

Знай.uа писав, повна перемога над здоровим глуздом: водій київської маршрутки встановив черговий антирекорд.