В Одесі троє озброєних чоловіків напали на відомого фізика Павла Віктора і пограбували його. Про це повідомляє прес-служба Нацполиції.

Повідомляється, що троє чоловіків штовхнули 64-річного вченого і відібрали у нього велосипед. Павло Віктор після нападу зміг самостійно звернутися за допомогою до медиків. Він отримав тілесні ушкодження від падіння з велосипеду.

"За даним фактом Хмельницьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України ("Грабіж")", – розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент правоохоронні органи встановлюють особу нападників.

Павло Віктор створив унікальний курс з фізики для учнів 7 – 11 класів. У нього є популярний канал на YouTube на який підписані майже 150 тисяч людей.

Раніше повідомлялося, що солістка популярної російський рок-групи "Маша та ведмеді" Марія Макарова в суботу, 13 жовтня, звернулася до поліції Москви із заявою про подію.

За словами виконавиці, її побили сусіди під час побутового конфлікту. Пізніше дані підтвердило джерело.

"Вокалістці групи "Маша і ведмеді" Марії Макаровій завдали кілька ударів, у результаті яких вона отримала тілесні ушкодження", - повідомило джерело агентству

Деякі ЗМІ розповіли, що Марію Макарову нібито побили за те, що вона захищала композитора Олександра Кулигіна, у якого намагаються відібрати нерухомість.

Відзначимо, "Маша і Ведмеді" – російська рок-група. У 1997 році її створила Марія Макарова. Найпопулярніша пісня колективу – "Любочка".

Нагадаємо, що на скандально відомого російського співака, фронтмена групи "Ленінград" Сергія Шнурова напали: його побив власний шанувальник.

Раніше Знай.ua повідомляв, на Полтавщині посеред вулиці стався справжній бойовик між жінками ромської національності.

Також Знай.ua писав, у львівській школі фізрук продемонстрував свої фізичні навички на першокласнику.