З Донбасу часто надходять дуже погані звістки. Однак цього разу українські захисники порадували своєю впевненістю. У даний момент ситуацію повністю контролюють Об'єднані сили. Українські воїни готові відреагувати на різку зміну обстановки.

ЗСУ
ЗСУ

Українська розвідка повідомляє, що 26 жовтня одного з путінських бойовиків ліквідовано і ще 7 - отримали важкі поранення. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС.

На жаль, під час бойових дій двоє українських військових були поранені. Путінські головорізи вели інтенсивний прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ранкове зведення на 07:00 27 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 26 жовтня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 26 oktober 2018

"За минулу добу, 26 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася повністю контрольованою Об'єднаними силами. Окупанти, без застосування озброєння, забороненого мінськими домовленостями, 8 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ... Ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутово", — сказано в повідомленні прес-служби ОНС в Facebook.

Варто нагадати, що Черкаси назвали найнебезпечнішим містом України за кількістю "криміналу". Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook

"Мирне місто Черкаси, де кілька днів тому проводив нараду керівників кримінальної поліції України – найкримінальніше місто в країні", - уточнив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американське оборонне відомство з указом президента Трампа планує відправити на кордон 800 військових. Відомо, що ситуація загострилася на кордоні США і Мексики. Таке посилення покликане не пустити в США караван мігрантів з Латинської Америки. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ, які посилаються нас власні джерела у Вашингтоні.

Нагадаємо, боєць ЗСУ героїчно помстився Путіну за смерть тисяч наших земляків.

Як повідомляв Знай.uа "Бог смерті" ЗСУ наздогнав терористів з повітря, пір'я летіло до Москви.

Знай.uа писав, на Донбасі тіла загиблих лежать під відкритим небом, звірі Путіна зупиняють українську місію кулями.