Дружина відомого радянського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна розповіла російським журналістам, що легендарний артист помер через відмову нирок.

За словами Людмили Поргіної смерть Народного артиста РРФСР настала приблизно о 9:00. Відомо, що актор в цей час перебував у Московській міській онкологічній лікарні.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Так, протягом двох останніх днів актор знаходився в дуже важкому стані через те, що метастази вразили майже всі його органи.

Нагадаємо той факт, що восени 2017 року лікарі діагностували у Миколи Караченцова рак легенів, за словами Поргіної, неоперабельний. Навесні 2018-го Караченцов був підданий радіотерапії в Ізраїлі, однак Поргіна розповідала, що променева терапія не допомогла.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Микола Караченцев з дружиною
Микола Караченцев з дружиною

Варто нагадати, що Микола Петрович Караченцов – актор СРСР, заслужений актор Росії та людина, яка була важливою частиною мистецтва в Росії. Він не лише грав в кіно, але і озвучував мультфільми та іноземні фільми. Саме Караченцов був голосом Бельмондо майже у всіх фільмах.

26 жовтня стало відомо про те, що Микола Петрович Караченцов помер. Він довгий час боровся з онкологією і не дожив до свого дня народження один день. У зв'язку з цим ми хотіли б нагадати вам його біографію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський актор театру і кіно Микола Караченцов не дожив до свого 74-го дня народження буквально одну добу. Він помер у п'ятницю, 26 жовтня, в одній з лікарень Москви. У близькому оточенні актора заявляють, що незадовго до цього він встиг висловити своє останнє бажання: побачити всіх друзів на власному святі, зібрати за великим столом рідних і знайомих.

До дня народження в родині Караченцова все було готове: кулі і замовили торт, друзів запросили в лікарню, куди артист потрапив на початку жовтня через запалення легенів. Як розповіла після госпіталізації дружина артиста Людмила Поргіна, лікарі намагалися максимально швидко призупинити запалення, так як на актора чекав чергового курсу хіміотерапії.

Нагадаємо, помер Микола Караченцов: що культовий актор говорив про українців, Майдан, війну.

Як повідомляв Знай.uа найкращі фільми скандальної кінолегенди.

Знай.uа писав, син розкрив подробиці смерті Миколи Караченцова.