Пасажир поїзда "Ужгород-Лисичанськ", з яким провідник вступив у інтимні стосунки, поки він спав, заявив, що не зміг його наздогнати після події і відразу ж звернувся до копів, пише Обозреватель.

"Я спав, прокинувся від того, що мені провідник робив мінет", - пояснив потерпілий.

За його словами, інцидент стався близько півночі в вагоні СВ, коли поїзд під'їжджав до Львова. Окреме купе провідник відкрив своїм ключем, стверджує пасажир.

"Провідники ржуть, кажеть що такого не було. Але мені от взагалі не смішно", - обурюється потерпілий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він не зміг наздогнати кривдника після того, як прокинувся, так як той нібито був "вдвічі більше". При цьому чоловік запевнив, що запам'ятав обличчя провідника. І підкреслив, що якби це була жінка, не скаржився б. Поліція пообіцяла розібратися в інциденті.

Відома американська порнозірка Стормі Деніелс 12 років тому закрутила інтрижку з Дональдом Трампом, який тоді навіть не збирався ставати президентом Сполучених Штатів Америки.

Тепер жінка прославилася на весь світ, написала книгу спогадів, випустила парфуми, а з розповіддю про те, на який грибочок схожий пеніс американського керманича, її навіть запросили на телебачення.

Актрису попросили вказати, який з грибів точно "являє собою армію верховного головнокомандувача Сполучених Штатів". Після коливань Деніелс, під регіт студії, попросила потримати гриби "під правильним кутом" і вибрала один з найменших.

Навколо відомого американського актора Ніколаса Кейджа вибухнув нечуваний скандал. Його колишня звинуватила зірку кіно в домаганнях.

Як пояснила екс-обраниця актора Вікі Парк, не так давно вона написала заяву в поліцію, де вказала: Кейдж неодноразово схиляв її до примусової інтимної близькості, при цьому перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння. Жінка впевнена – винна в цьому колишня дружина Еліс Кім.

Нагадаємо, ми писали про дивні і безглузді випадки, пов'язані з сексом, які потрапили в Книгу рекордів Гіннеса.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" секс-скандалу Роналду “Динамо” втрачає капітал.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" колишня Ніколаса Кейджа зганьбила його на весь світ.

Також ми писали про те, скільки повинен тривати нормальний статевий акт.