Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

Пекельні тарифи та холодні оселі: у Гройсмана перевели стрілки на українців, "економити треба", це вже межа

Зі стартом нового опалювального сезону і значними підвищеннями тарифів на житлово-комунальні послуги перед кожною українською родиною гостро постало питання про економію. Українцям пояснили, як можна заощадити за рахунок впровадження обліку теплової енергії, програми теплих кредитів та запуску так званого Фонду енергоефективності.

Українська Православна Церква (УПЦ)
Українська Православна Церква (УПЦ)

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Один з претендентів відмовився очолити Помісну церкву в Україні

Митрополит Макарій (Малетич), який є предстоятелем Української автокефальної православної церкви, повідомив, що не висував свою кандидатуру як глава майбутньої Єдиної української церкви.

"Я своєї кандидатури не висуваю. Я надаватиму підтримку того, кого запропонує Вселенський патріарх", - розповів митрополит.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Бійня в синагозі: Трамп в люті заговорив про найстрашніше

Президент США Дональд Трамп і віце-президент США Майк Пенс закликали засудити до смертної кари 46-річного Роберта Бауерса, який у суботу, 27 жовтня, влаштував бійню в синагозі Піттсбурга. За останніми даними, він застрелив 11 людей і поранив ще шістьох, в тому числі чотирьох поліцейських. На фоні повідомлень про стрілянину в Піттсбурзі президент Сполучених Штатів Дональд Трамп закликав до посилення закону про страту.

паркувальники
паркувальники

Нові правила паркування: опубліковані цікаві цифри - це не просто провал, а повне фіаско

Стало відомо, що з 27 вересня у Києві за порушення правил зупинки або стоянки не евакуювали жоден автомобіль. Про це стало відомо з офіційного документу, наданого філії Міністерства внутрішніх справ.

Як виявилося, закон про парковку та штрафи за його порушення виявилися не такими вже страшними, як говорилося на початку. У ньому повідомлялося, що порушників за паркування і неправильну зупинку будуть карати. Також погрожували забирати авто на штрафмайданчик. Однак, як ми бачимо з відповіді на офіційний запит, не все так сумно.

Нафтогаз
Нафтогаз

Глава "Нафтогазу" культурно обізвав Україну

Глава НАК "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що Україна являє собою "фейл-кейс". На думку Андрія Коболєва, світові лідери розвиватиметься дуже швидко, що сприятиме припливу в ці країни висококваліфікованих фахівців.

"Якщо прибрати емоції, ми - класичний фейл-кейс. І не лідери, і не середнячки. Тому питання, як нам виграти у глобальній конкуренції, з кожним роком стає все складніше", - повідомив керівник "Нафтогазу".