У неділю, 28 жовтня, в Україну прийде часткове потепління і сонячна погода.

Дощі, за прогнозами синоптиків, пройдуть тільки на заході країни, повідомляє Укргідрометцентр.

На півдні вдень повітря прогріється до +21 градуса, вночі очікується до +11 градусів. На заході вдень обіцяють до +22 градусів, вночі - до +5 градусів. На сході синоптики обіцяють від +18 до +20 градусів вдень і до +11 вночі. На півночі вдень очікується до +14 градусів, вночі температура опуститься до +5 градусів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що невеликі дощі пройдуть на заході та півночі України. У той же час, в країні очікується потепління, повідомляє Укргідрометцентр.

Завтра синоптики прогнозують опади у вигляді дощу на заході, півночі і в центрі країни.

У західних областях температура вдень становитиме від +11 до +17 градусів, вночі стовпчик термометра впаде до +2. На сході країни температура вдень від +12 до +17 градусів, вночі від +2 до +5 градусів. На півдні традиційно тепліше - вдень до +19 градусів. В інших областях вдень від +11 до +14 градусів.

Не варто думати, що з настанням жовтня доведеться забути про відпустку. Це відмінний час, який дозволить насолодитися останніми теплими днями. Поїздка на море в жовтні має свої переваги. У цьому місяці у багатьох країнах і містах ідеальна погода – вже не жарко, але ще й не холодно. Море не встигає охолонути, а температура повітря сприяє тривалим прогулянкам і відмінному самопочуттю.

Це приємна відстрочка літа і насолода чудовими пам'ятками і пляжами без натовпів туристів. У цей час доступна безліч варіантів стильного і комфортного житла – від хостелів та готелів, до квартир і апартаментів. Крім того, в жовтні відпустка обійдеться вам в кілька разів дешевше, ніж, наприклад, в серпні.

Нагадаємо, у середу, 24 жовтня, на Львівщині випав перший сніг.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", погода на вихідних приємно порадує українців.

Також раніше портал "Знай.ua" передавав, що в Україну увірвалась зима, вражаючі кадри першого снігу.