Віруючі похилого віку в США померли в результаті жорстокого нападу на школу в американському Питтсбуре. Про це повідомляє DW.

"Вже вдалося ідентифікувати всіх жертв нападника. В основному це літні віруючі, вік жертв - від 54 до 97 років", - наголошується в повідомленні.

Як стало відомо, двоє з шести поранених перебувають у критичному стані.

Бійня в американській школі: повна хронологія подій, фото і відео

Так, 27 жовтня вранці чоловік, озброєний штурмовою гвинтівкою і двома пістолетами, увійшов у синагогу "Древо життя" в Піттсбурзі і почав стрілянину по її членів. При цьому він викрикував антисемітські гасла.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стрілець забарикадувався в будівлі синагоги, відстрілювався від поліції, проте був поранений і здався. Йому пред'явлено пред'явлено звинувачення по 29 пунктів.

Число загиблих в результаті стрілянини в синагозі в даний час складає 11 осіб, ще шестеро були поранені.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп і віце-президент США Майк Пенс закликали засудити до смертної кари 46-річного Роберта Бауерса, який у суботу, 27 жовтня, влаштував бійню в синагозі Піттсбурга. За останніми даними, він застрелив 11 осіб і поранив ще шістьох, в тому числі чотирьох поліцейських.

Як повідомляв портал "Знай.uа" неадекватний мажор на Maybach влаштував бійку зі стріляниною в центрі Києва, є постраждалі.

У Києві на Великій Васильківській, 44, біля бару Signal сталася стрілянина. Чоловік з дівчиною на машині Maybach прострелили хлопцеві ногу і поїхали. Це сталося у п'ятницю, 26 жовтня, близько 22:30.

Також "Знай.uа" писав, що в п'ятницю, 27 жовтня в місті Енергодар Запорізької області п'яний чоловік поранив місцевого жителя, після чого влаштував перестрілку з поліцейськими.