Документ-сервіс "Готовр" перестав оформляти загранпаспорти, ID-карти та довідки про відсутність судимостей.

Про це повідомляється на сайті "Готово".

Послуги перестали бути доступними через припинення орендних відносин з ДП "Документ". У той же час "Документ" повідомляє, що у великих містах України тепер доступне виїзне оформлення закордонного паспорта. Серед них Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Рівне, Луцьк, Дубно та Сарни.

Документ-сервіс "Готово" є комунальним підприємством, яке було створено для комфортного і швидкого доступу українців до адміністративних послуг.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ініціатором проекту став Лев Парцхаладзе, нинішній заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Раніше було виявлено фінансові порушення при перевірці цільового використання коштів на будівництво офісу "Готово" на 3,536 мільйона гривень.

Раніше повідомлялося, що у середу, 3 жовтня, стало відомо, що ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємній відмові від візових вимог. Так, зовсім скоро українці зможуть відвідувати Сербію без візи.

Раніше з'ясувалося, що уряди двох держав підписали угоду про відмову від візового режиму ще 3 липня в Белграді.

При цьому варто уточнити, що рішення набирає чинності через 30 днів після того, як дипломатичні канали отримають офіційне підтвердження про те, що всі внутрішньодержавні процедури для безвізового режиму виконано.

Наголошується, що в рамках відповідного рішення українці отримають можливість перебувати на території Сербії без віз не більше 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду.

Нагадаємо, Павло Клімкін виступив з ініціативою – карати за подвійне громадянство.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна підписала безвиз з ще однією країною.

Також портал Знай.ua писав, які документи необхідно мати майбутнім заробітчанам перед тим, як виїжджати до Польщі.