Нагадаємо, що 20 жовтня під Києвом сталася трагічна ДТП, яка забрало життя відомої гумористи Марини Поплавської.

За інформацією прес-служби "Дизель Студіо", інші учасники проекту в даний момент знаходяться на реабілітації.

Так, в соціальних мережах з'явився перший знімок одного з лідерів шоу, який постраждав у жахливій аварії - Олександра Бережка. Фотографію в Instagram виклала дружина актора.

Олександр Бережок

"Наш тато на два місяці в домашньому режимі. Ось змайстрував лавку, ще два столи на підході", – підписала фото Альона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що 28 жовтня виповнюється рівно 9 днів з дня трагічної загибелі відомої гумористки, зірки "Дизель Шоу", педагога Марини Поплавської. В українській столиці акторку називали Марина Францівна, а в рідному Житомирі вона залишилася Мар'яною. За словами близьких, зірка ніколи не забувала про школу.

Марина Поплавська довгі роки викладала українську мову і літературу в старших класах. У той час, коли вона була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира", у неї була повна робоча навантаження, навіть незважаючи на часті відрядження. Про те, яким вона була вчителем і людиною, українським журналістам розповіли колеги Поплавської по житомирській школі №33.

Нагадаэмо, раніше повідомлялося, що зірки відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб в пам'ять про загиблих у страшній ДТП акторку Марину Поплавську.

Ідею подав Євген Сморигін, який запропонував колегам поділитися в мережі ексклюзивними кадрами з загиблої зіркою. Флешмоб отримав назву "Марина з нами". До акції пам'яті приєдналися багато друзів і знайомих акторки. Тепер щодня в мережі з'являються зворушливі кадри з чудовою акторкою, людиною-святом Мариною Поплавською.

Нагадаємо, родичі покійної зірки "Дизель шоу" попередили українців про небачене блюзнірство.

Як повідомляв Знай.uа фанатка Поплавської про останню зустріч із зіркою "Дизель шоу".

Знай.uа писав, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів, українці не стримують сліз.