Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на середу, 31 жовтня. Так, курс долара порівняно з показниками у вівторок, 30 жовтня, знизився в ціні і тепер становить 28,16 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 31 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

100 доларів США – 2816.4437 гривень;
100 євро – 3202.8598 гривні;
10 російських рублів – 4.2820 гривні.

Таким чином, долар став дешевше ще на 4 копійки. При цьому євро також подешевшав на 7 копійок, а вартість російського рубля з вівторка майже не змінилася.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що експерти напророкували долару катастрофічне падіння, яке обернеться зростанням цін на багато товарів. На думку головного виконавчого директора A. G. Bisset Associates LLC Ульфа Ліндала, американський долар впаде приблизно на 40% до євро до 2024 року.

При цьому Ліндал абсолютно впевнений, що долар з 1970-х повторює свій 15-річний цикл падіння і зростання. На його думку, повторення схеми неминуче. Директор A. G. Bisset Associates LLC очікує, що до 2024 року валюта США впаде до $2 за євро і 75 ієн за $1. Таким чином долар втратить приблизно 41% і 33% відповідно.

У той же час, медіанний прогноз аналітиків, опитаних Bloomberg, говорить зворотне. Експерти вважають, що до 2022 році євро буде коштувати $1,28. На користь розрахунків Ліндала каже 9% падіння долара в минулому році і вересневий прогноз Рея Даліо з Bridgewater Associates про різке зниження курсу.

Нагадаємо, що інтерес до перерахування коштів між платіжними картками в Україні може знизитися в результаті впровадження миттєвих платежів.

Як повідомляв портал Знай.uа, українським водіям не варто чекати дешевого палива, навпаки, найближчим часом ціни знову зростуть.

Також портал Знай.uа писав, що згідно з проектом державної скарбниці, вартість блакитного палива для населення підвищиться на чверть.