Українські волонтери міжнародного товариства InformNapalm викрили таємну військову частину РФ, яку формують в місті Унеча (Брянська область, Росія). Вона розташована недалеко від наших кордонів.


Днями туди з офіційним візитом приїхав заступник командувача військами Західного військового округу (ЗВО) по матеріально-технічному забезпеченню генерал-лейтенанта Андрій Булига. Виявилося, що військову частину створять на території колишньої лікарні.
На кадрах видно частину території і будівлі колишньої залізничної лікарні.

На початку відеоролика в кадрі є фотографії з членами делегації, всередині приміщення йде ремонт. Формуванні в місті військової частини обговорюють в мережі і місцеві жителі, вони пишуть про створення нової інфраструктури. Навіть священнослужителів перелякала поява великої кількості людей у формі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


Основне базування сил Росіян – в полях, між територією колишньої залізничної лікарні, Благовещенским храмом і Парком уральських добровольців.


Грунтуючись на цьому, волонтери зробили висновок, що частина, яку планують розмістити в Унечі, буде частиною системи матеріально-технічного забезпечення Західного військового округу ЗС РФ. Імовірно вона буде підпорядковуватися безпосередньо штабу ЗВО або буде входити до складу одного із з’єднань МТЗ ЗВО.

"З огляду на особливості місцевості та інфраструктури цього регіону, розгортання і просування військ РФ легше здійснювати в напрямку Республіки Білорусь, але це не означає, що війська РФ не можуть використовувати проти України", – йдеться в повідомленні.


Як відомо, в Унечі хороша залізнична розв’язка, а також місто знаходиться поблизу траси регіонального значення.

Волонтери припускають, що таке розташування військового об’єкта може свідчити про підготовку до потенційних бойових дій і маневрів військ на цьому напрямку.


Дивіться: Російська військова агресія проти України, 2014 рік, розслідування ГПУ


Нагадаємо, смертник, який влаштував вибух у ФСБ, залишив гучне послання "друзям Путіна".
Як повідомляв Знай.ua, бойовий флот НАТО увійшов у Чорне море.
Також Знай.ua писав, українки потрапили до лап ФСБ.