У понеділок, 29 жовтня, поняттю "комсомол" виповнилося сто років. В Україні про цю дату ніхто не вважає за потрібне пам'ятати, і цілком справедливо, особливо після декомунізації. А ось в Росії традиція святкувати процвітає щосили. Мало того, що дивну дату відзначають в Кремлі, так і притягли у Крим. Навіщо - одному богу, вірніше, кхм, нікому не відомо.

На честь совкової радості на півострові навіть організували урочистий концерт, що більше нагадує виклик диявола.

Спільнота Рагулі опублікувала фрагмент цього дійства на своїй сторінці в Facebook.

[embed]https://www.facebook.com/raguli/videos/715937842100282/?__xts__

Зловонна відрижка минулого знову нависла над Харківщиною

В електричці Харківської області розгорівся скандал через безкоштовні листівки, які роздавали у вагоні. Про це повідомляється в одному з місцевих пабликів у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зовсім погані листівки в електричці на Козачу Лопань роздають", - сказано в повідомленні. Один з очевидців сфотографував пропагандистську листівку. На ній великими літерами написано "За СРСР" і далі йде стаття про деталі Мюнхенського договору 1938 року.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про "жирні плюси" своєї кандидатури. Чи буде Зеленський балотуватися в президенти.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Росії знову доноситься автокефальний сморід. Україна, виявляється, входить до числа об'єднань, які намагаються використовувати релігію як інструмент для розпалювання ненависті між народами.

Також "Знай.uа" писав про те, що московський піп показав "оберіг" від ЛГБТ. Московський піп відшукав зв'язок між бородою і нетрадиційною орієнтацією.