Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вже з 15 січня на всіх своїх рейсах змінить норми перевезення ручної поклажі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МАУ.

Так, відомо, що нові правила перевезення вступлять у дію для пасажирів, які купуватимуть квитки на літак з 1 листопада, дата вильоту якого буде розпочинатись з 15 січня.

Відзначається, що відповідно до нових правил асажири, які придбали квитки, у вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти з собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім того відоом, що пасажири, які перевозитимуть зареєстрований багаж та пасажири преміум-економ класу зможуть взяти на борт два місця ручної поклажі: одне місце вагою до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 см і одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більше 40х30х10, а також верхній одяг і парасольку.

У свою чергу пасажири бізнес-класу матимуть відразу три місця для ручної поклажі, серед яких два місця загальною вагою 15 кг та розмірами не більше ніж 55х40х20 см кожна і одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більше 40x30x10 см.

У самій авіакомпанії зазначили, що інші приналежності серед яких ноутбук, преса для читання, фотоапарат, портплед, товари duty free, особисті документи тощо, повинні бути розміщені всередині ручної поклажі, що дозволена до перевезення відповідно до норм, встановлених цими правилами і умовами.

Разом з тим варто відзначити, що хеллоуїн – незвичайне свято, яке дозволить не тільки весело провести час у творчих костюмах, але і потішить вас різними знижками. Відомий лоукостер WOW Air влаштував на честь Хеллоуїна розпродаж. Він дарує неймовірну знижку – від 20 до 30 відсотків на деякі напрямки. Це відмінна можливість для тих, хто хоче відвідати Канаду чи США. З Берліна до Торонто можна придбати квитки за неймовірною вартості – всього 114 євро!

WOW air – ісландська авіакомпанія, головний аеропорт якої розташований у Рейк'явіку. З Кеплавіка лоукостер здійснює міжнародні рейси за 34 напрямами в країнах США, Європи та Азії. Всі літаки літають з пересадкою в Рейк'явіку.

Привабливими для українців є рейси з Берліна та Варшави. Завдяки лоукостерам у ці міста дуже просто добратися з різних міст України. І досить недорого. Тому поїздка в США або Канаду вийде неймовірно бюджетної.

Нагадаємо, з України за 4 дні відкрили 22 нових авіарейси, це рекорд.

Як повідомляв Знай.ua, з'явилося моторошне відео з борту падаючого Boeing 737.

Також Знай.ua писав, що з'явилися передсмертні селфі екіпажу індонезійського Boeing 737.

Авіакомпанія Wizz Air запустила 6 нових маршрутів з України в Європу