З введенням безвізу українці почали подорожувати в рази частіше. І це не дивно, адже тепер з різних міст країни до Європи можна дістатися за копійки. В Україну поступово входять різні світові авіакомпанії. І найбільш затребувані – це Ryanair і Wizzair. Саме завдяки цим двом компаніям всього за 4 дні з'явилося 22 нових рейси, що стало рекордом для України.

Нагадаємо, що Ryanair повноцінно зайшов в Україну 28 жовтня, а перші рейси компанія зробила ще на початку вересня (Київ – Берлін). Лоукост буде здійснювати 17 рейсів в Україну (5 у Львів і 12 в Київ). Перший політ у Львів лоукостер виконає 30 жовтня.

Компанія Wizz Air теж не відстає. Вона потішить українців 6 новими рейсами: двома зі Львова, трьома з Харкова і одним з Києва.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Завдяки авіакомпанії Tarom можна буде долетіти з Одеси в Бухарест. Польоти повинні були стартувати ще 1 вересня, але потім дату перенесли на 31 жовтня.

Нові рейси в Європу з України від лоукостерів

Починаючи з 28 жовтня з Києва можна долетіти в такі міста: Бидгощ, Барселона, Вільнюс, Братислава, Лондон, Варшава (Ryanair), Відень (Wizz Air). А з Харкова тепер здійснюються рейси в Гданськ і Вроцлав (Wizz Air).

29 жовтня запустилися рейси з Києва у Гданськ, Краків і Стокгольм (Ryanair), а зі Львова – в Вільнюс (Wizz Air).

З 30 жовтня літаки літатимуть за такими напрямами: з Києва – в Познань і Вроцлав (Ryanair), зі Львова – в Краків (Ryanair) і Братислави (Wizz Air), а з Харкова – в Лондон (Wizz Air).

31 жовтня з'являться ще 4 нових рейси: Ryanair зі Львова буде літати до Варшави, Дюссельдорф та Меммінген, а Tarom – з Одеси в Бухарест.

Таким чином, з 28 по 31 жовтня в Україні з'являться 22 нових рейси.

Початок листопада теж порадує – завдяки Ryanair можна буде долетіти зі Львова до Лондона, а завдяки Atlasglobal – з Одеси до Стамбулу.

Авіаквитки на описані вище рейси вже кілька місяців представлені на офіційних сайтах лоукостерів. Вартість стартує від 10 євро, що дозволяє подорожувати до Європи досить бюджетно.

Раніше портал "Знай.uа" вже розповідав про лоукостери, про які ви напевно не чули

А також про найдорожчі трансфери з лоукост аеропортів

Повідомлялося: чому варто відправитися на Новий рік в Карпати