Збройні Сили України нарешті гідно оцінили у всьому світі. І нехай нашій армії не завжди вистачає оснащення, але рівень підготовки солдатів довів: ми гідні бути у лідерах міжнародних рейтингів.


Нещодавно навіть зайняли друге місце у переліку найкращих військових вербувальних відео, оприлюдненому Business Insider.

Окрім ЗСУ там ще представлені сім роликів, в нашому – історія піхотинця, який почав свій шлях на фронт зі звичайної лопати.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Навряд чи якесь військове спорядження має більше значення для солдатів у всьому світі, ніж лопата або шанцевий інструмент. Відео з України - це шедевр з точки зору кіновиробництва і оповідання. Це відео неперевершене", - йдеться в коментарі.


Дивіться: Соціальна кампанія про службу українського солдата. Балада про піхоту


На перше місце помістили відеоролик Збройних сил Швеції. Він був визнаний кращим за зміст гумору, відео висміює всі можливі кліше, часто фігурують в таких ситуаціях.


Дивіться: Шведський військовий рекрутінг


Третю сходинку посів ролик Збройних сил Нідерландів, в якому говориться, що армії країни "не потрібні дурники", які думають, що військова служба - це весело. Також до рейтингу увійшли вербувальні матеріали Ірландії, Великобританії та Південної Кореї.


Дивіться: Рейтинг найкращих армій світу: Нідерланди, Норвегія, Північна Корея та інші країни зі списку


Нагадаємо, у мережі показали найкращу бойову розробку для ЗСУ, яка приведе Україну до перемоги.
Як повідомляв Знай.ua, морський піхотинець різко осадив кожного, хто йде на війну заради грошей.
Також Знай.ua писав, зниклий без вісти екіпаж чотири роки шукають в Азовському морі.