Минуло 12 днів з моменту страшної автокатастрофи, у якій загинула народна улюблениця, гумористка, акторка та вчителька - Марина (Маріанна Францівна) Поплавська. Вся країна досі не може оговтатися від моторошної новини та змиритися з такою тяжкою втратою.

Мало не щодня в мережі згадують Марину як її колеги по сцені, так і прості українці, яким пощастило особисто знати цю талановиту жінку, для якої найголовнішим у житті було дарувати усмішки та гарний настрій усім українцям.

Про те, якою в житті була зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська, діляться її колишні учні. Невідомі раніше знімки опублікували в мережі.

Всі знали її як зірку гумористичного шоу і колишню КВНщицю. Але немалу роль у житті жінки займала і школа. Вона понад 20 років присвятила викладанню української мови та літературі. Попри щільний графік зйомок та концертів, знаходила час та їздила у рідний Житомир до дітей.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поплавська у школі

"Мар’яну Францівну (саме так ми називали її в школі) я пам’ятаю з дитинства. У 1995 році я пішла в перший клас Житомирської ЗОШ №33, а вона – прийшла до нас у школу. Познайомилися ми ближче вже в старших класах: вона викладала у нас українську мову та літературу, часом заміняла вчителя зарубіжної літератури. Пам’ятаю, як на уроці зарубіжної Мар’яна Францівна задала написати твір про найулюбленіший твір. Я написала про "Злочин і кару". Мар’яна Францівна не повірила, що це мій улюблений твір, звичайно ж, і була права. Але я тоді вперше з нею посварилася – любила посперечатися. Звичайно, багато років по тому, вітаючи в черговий раз її з днем ​​вчителя, я згадала про цю ситуацію і вибачилася. Було дико соромно", – розповіла її колишня учениця Аліна Доротюк, яка зараз працює журналістом, - пише Politeka.

Популярність не змінила Поплавську. Даючи по кілька концертів на тиждень, Марина завжди запрошувала на них і учнів, і колег-вчителів. А також продовжувала підтримувати контакт з випускниками, часто телефонувала і списувалася з ними просто так, неодмінно нагадувала, що пишається їхніми успіхами.

"Вона була людиною з особливим шармом, своїм стилем і смаком до життя. Але найголовніше, чим володіла Маріанна Францівна – це простота і людяність, незважаючи на популярність, статус в суспільстві і кількість телевізійних нагород. Чому і вчила своїх учнів", – додала дівчина.

з учнями

Нагадаємо, родичі покійної зірки "Дизель шоу" попередили українців про небачене блюзнірство.

Як повідомляв портал Знай.ua, як почуваються зломлені смертю Поплавської актори "Дизель шоу"

Також Знай.ua писав про те, що в мережі показали, що сталось з актором "Дизель-шоу" Олександром Бережком після трагічної ДТП.