У посла Сполучених Штатів Америки в Росії Джона Хантсмана виявили рак.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Крім того посол відзначив, що лікарі вже склали доволі позитивний прогноз лікування для дипломата, адже діагностувати смертельну хворобу вдалося ще на ранній стадії.

"Це тільки перша стадія. Так що, можливо, про це подбають і у нас буде все добре", — сказав Хантсман.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також він розповів, що спочатку помітив чорну пляму за вухом, авже потім таку ж на стегні. Саме після цього він звернувся до лікарів Інституту раку, після чого поїхав до Юти на призначене лікування. Відомо, що хірургам вже вдаломя видалити злоякісну пухлину.

Після хірургічного впливу посол повинен кожного місяці проходити необхідне обстеження для того щоб переконатись що рак не поширився. За словами посла, це було те саме захворювання, що і у сенатора Джона Маккейна.

Варто відзначити, що Джон Хантсман став послом США в Росії у жовтні 2017 року. Уточнюється, що у нього в родині вже були випадки раку. Зокрема його батько помер від такого діагнозу.

Разом з тим варто відзначити, що раніше колишній сенатор Арізони і республіканець Джон Кайл тимчасово займе посаду сенатора Штату у зв'язку зі смертю Джона Маккейна.

Відомо, що новим сенатором від Арізони стане 76-річний Джон Кайл (Jon Kyl), який погодився виконувати відповідні обов'язки до кінця поточного року.

Він є представником Республіканської партії США. У 2007 році видання "National Journal" відвело цьому політику четверте місце в списку найбільш консервативних політичних діячів Сполучених Штатів.

"Джон Кайл - мій дорогий друже. Це велика данина поваги Джону, що він готовий повернутися на державну службу, щоб допомогти штату Арізона", - розповіла вдова Маккейна Сінді

Президент США Дональд Трамп підтвердив інформацію у своєму Twitter написав, що чекає можливості попрацювати особисто з Джоном Кайлом.

Нагадаємо, головна "гордість" СРСР виявилася ганебним фейком.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва з'явиться вулиця Маккейна.

Також "Знай.ua" писав, що російський зомбоканал грубо облажався із вбивством Захарченка, мережа в істериці.

Сенатора Джона Маккейна поховають з особливими військовими почестями