Не так давно російські пропагандисти приховали від глядачів назву ресторану, в якому був ліквідований ватажок бойовиків так званої "ДНР" Олександр Захарченко.

Про це повідомив з часткою неприхованого сарказму повідомив Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

До публікації Бабченко додав:

А ви знаєте, що за версією російського зомбоящика, Захарченко загинув в безіменному ресторані? Ну ось просто - ресторан в центрі Донецька. І все. Без назви. Жоден центральний зомбоканал не зміг видавити з себе назви ресторану. Ні один. *лін який же *хєрєнний тролінг вийшов в результаті. Боже, як же я ржу

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У мережі зустріли цей факт з гумором.

До слова, 2 вересня труну з тілом ватажка "ДНР" Олександром Захарченко, який помер в результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на кладовищі під час похорону.

У мережі також була опублікована відповідна фотографія, яку зробив кореспондент "Комсомольської правди" Олександр Коц.

Повідомляється, що труну відкрили для того, щоб близькі могли попрощатися.

Нагадаємо, співробітник ГРУ Костянтин Килимник і акціонер української медіагрупи "Інтер" Сергій Льовочкін незаконно відвідали інавгурацію президента Трампа. Квитки по 50 тисяч доларів їм продав деякий Сем Петтен — партнер політтехнолога Пола Манафорта. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Як повідомляв Znaj.ua, під час церемонії прощання з сенатором від Республіканської партії Джоном Маккейном генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг стояв поруч з президентом України Петром Порошенко.

Також Znaj.ua писав про те, що в ніч на 2 вересня російські пранкери здійснили спробу спровокувати міністра оборони України Степана Полторака "перекласти відповідальність за останні події в окупованому Донецьку на українських військових". Про це повідомляє прес-служба Міноборони. Дзвінок надійшов опівночі 2 вересня.