Сім'я американського сенатора Джона Маккейна, який помер через тривалу хворобу, вразила своєю витримкою на траурній церемонії прощання, яка відбулася у Вашингтоні 1 вересня.

Відповідною фотографією на своїй сторінці в Facebook поділився журналіст Юрій Семенюк.

"На похоронах сенатора США, онука і сина адміралів, полковника морської авіації у відставці Джона Маккейна - його сім'я", - підписав знімок він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Одна пані - Ірина Дуванська - визначила точно і дуже правильно: "Ось так виглядає еліта, вихована елітою великої країни!" - додав Семенюк.

Зі сказаним погодилися інші користувачі мережі. Так, у коментарях Сергій Губін написав: "Одразу видно, що ці люди не з підворіття, розуміють свою відповідальність перед країною, якій служать".

Сенатор Джон Маккейн, бойовий льотчик, учасник війни у В'єтнамі, яскравий політик, кандидат у президенти США на виборах 2008 року від Республіканської партії, помер на 82-му році життя в суботу в своєму будинку в штаті Арізона в 4 години 28 хвилин за місцевим часом.

Про це офіційно повідомив офіс сенатора Маккейна.

Джон Маккейн страждав від агресивної форми раку головного мозку. Інформація про те, що у нього діагностували рак, з'явилася в американській пресі ще влітку 2017 року. Деякий час після цього Джон Маккейн ще продовжував вести активну політичну роботу в сенатському комітеті у справах збройних сил.

Політик Джон Маккейн ріс у родині потомствених військових, його дід і батько були адміралами військового флоту. Маккейн брав участь у В'єтнамській війні в якості пілота винищувача. Його літак був збитий, після чого він п'ять років провів у полоні, де піддавався тортурам.

Коли йому поставили запитання, як він хоче, щоб його запам'ятали, сенатор Маккейн відповів: "Я служив моїй країні", додавши, що він сподівається, що люди додадуть – "з честю".

Нагадаємо, у справі вбивства в київській підземці з'явилися шокуючі подробиці.

Як повідомляв Знай.uа, маніяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.

Знай.uа про те, що стало відомо, де поховають Джона Маккейна.