Відомий український співак Віктор Павлік звернувся до своїх прихильників з неочікуваним проханням.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема співак попросив фанатів більше не надсилати йому гроші, адже зібраних вже вистачає на необхідне лікування онкохворого сина.

Крім того Павлік розповів, що доволі багато людей відгукнулись на його прохання про допомогу на лікування молодшого сина Павла, який у 19 років захворів на рак хребців.

Наразі вже відомо, що у Києві сину артиста зробили надважливу операцію, після чого він мав поїхати на реабілітацію до Ізраїлю. Однак Віктор Павлік зазначив, що поки хлопець перебуває в Україні та назвав причину, чому не поїхав за кордон.

"В першу чергу, щиро дякую за те, що відгукнулися дуже багато людей. Хочу сказати, що лікування поки що проходить в Україні. За кордон поки не їдемо, хоча пропозицій дуже багато з різних країн світу. Як сказали наші українські лікарі-онкологи: "Не заважайте нам лікувати сина", – зазначив Віктор Павлік.

Також співак відзначив, що отримав набагато більше коштів ніж необхідно на реабілітацію сина, тому він вкотре звернувся до прихильників та оголосив про зупинення збору коштів. Водночас артист запевнив, що решту суми він передасть тим, хто теж бореться з онкохворобами.

"Якщо гроші залишаться, на що я сподіваюся, вони будуть однозначно використані для допомоги комусь іншому з такою ж або іншою хворобою. Тому не переживайте: всі кошти, які я отримав на лікування Павла, вони всі будуть використані за призначенням. Ні копійки я для себе не візьму" – додав Віктор Павлік.

Крім того варто відзначити, що раніше медики виявили три білка, які можуть відігравати важливу роль як у жіночій фертiльностi, так і в розвитку раку.

Відповідно до нового дослідження вчених з Департаменту генетики в Університеті Рутгертса, знайдені сполуки являють собою Aurora kinase A (AURKA), AURKB і AURKC, повідомляє Current Biology.

"Наша наукова робота дозволить виявити новий спосіб діагностики і, можливо, лікування певних типів безпліддя, які закінчуються раннім викиднем", заявила голова наукової роботи Карен Шиндлер (Karen Schindler).

Нагадаємо, Віктор Павлік раптово припинив збір коштів для онкохворого сина.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлік розповів, як страшна хвороба "скосила" сина за тиждень.

Також "Знай.ua" писав, що в сім'ю Віктора Павліка прийшла біда, співак благає про допомогу.

У сина Віктора Павліка діагностували страшну хворобу