Відомий український співак Віктор Павлік, який кілька тижнів тому повідомив про страшну хворобу сина, заявив про зупинку збору коштів на лікування.

Про це він написано на своїй сторінці в Instagram.

"Збір коштів зупинено! Спасибі всім за добрі слова. А хто пише гидоту, нехай Бог вас простить... Я мрію про те, щоб залишилися зайві гроші і ми їх віддали на лікування тих, хто цього потребує. У нас все добре, ми в прекрасному настрої і віримо тільки в перемогу. А я працюю кожен день, без музики неможливо. Все буде добре", - написав музикант.

8 жовтня Віктор Павлік повідомив, що у його 19-річного сина Павла виявили рак: онкологія торкнулася хребців. Стартував збір коштів на дорогу операцію, буквально за лічені дні необхідна сума була зібрана, а сама операція пройшла успішно. Зараз хлопець готується до реабілітації в одній з ізраїльських клінік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, на 74 році життя помер екс-міністр оборони, український політик Валерій Шмаров. Про трагедію розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Нік Мирта. Як повідомив журналіст, колишній міністр оборони України, доктор технічних наук, професор і екс-директор Аерокосмічного інституту Національного авіаційного університету Валерій Шмаров помер ще напередодні, в неділю, 14 жовтня.

Тепер про причини смерті не говорять, відомо лише, що останнім часом чоловік тяжко хворів.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант". Спортсмен помер у Канаді у віці 87 років. Повідомлення про смерть Джонатана підтвердила прес-служба WWE. Джонатан був госпіталізований в серпні і з того часу перебував під наглядом лікарів.

Також "Знай.ua" писав про те, що 12 жовтня пішла з життя легендарна актриса Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.