лікарня
лікарня

Ситуація критична: лікарі б'ють на сполох через епідемію смертельного захворювання, жертв стало більше

Кір атакує українців з новою силою і набуває страшних масштабів. У Міністерстві охорони здоров'я зростання захворюваності назвали загрозливим. Тільки за останній тиждень медики зафіксували майже півтори тисячі випадків зараження. А з початку року жертвами хвороби стали понад 35 тисяч українців. З початком навчального року положення справ стало ще гірше.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Перерахуємо, підвищимо, заживемо: Гройсман знову почав марити про пенсії

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Премьер-міністр України Володимир Гройсман доручив новопризначеному керівнику Пенсійного фонду України (ПФУ) Євгену Капинусу провести підготовку до підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2019 року, а також автоматичного перерахунку пенсій усіх пенсіонерів з 1 березня 2019 року.

Володимир Путін
Володимир Путін

Команда фас: ще одна країна хоче накласти санкції на Україну, і це не Росія чи Угорщина

Депутати парламенту Узбекистану запропонували ввести обмежувальні заходи проти України. зокрема, депутати місцевого парламенту поскаржилися на "нечесну боротьбу на автомобільному ринку", що планується скоротити кількість ввезення товарів до Узбекистану українських товарів.

поліція
поліція

Його можуть відпустити: син судді вбивав людей з нудьги, вся Україна на вухах

На Дніпропетровщині в Павлограді набирає обертів скандал навколо жорстокого злочину: двоє студентів напідпитку, просто заради розваги побили трьох чоловіків. Всі троє побитих - загинули, останній з потерпілих помер у лікарні в ніч на 30 жовтня. За інформацією місцевих ЗМІ, один з винуватців масового вбивства - син місцевої судді.

ЗСУ
ЗСУ

Українські ракети над Кримом розірвали небо на дрібні частини: епічне відео

У Херсонській області тривають армійські випробування, під час яких українська армія проводить бойові стрільби зенітних керованих ракет середньої і малої дальності. Про успішне завершення навчань підрозділів протиповітряної оборони повідомили в РНБО. Навчання триватиме ще два дні, а небо над зоною військових випробувань закрито для авіації до 4 листопада.

Військові навчання з бойовими стрільбами ЗРК С-300 різних модифікацій, “Бук”, “Тор”, “Оса-АКМ” на полігоні ЗСУ “Ягорлик”

Військові навчання з бойовими стрільбами ЗРК С-300 різних модифікацій, “Бук”, “Тор”, “Оса-АКМ” на полігоні ЗСУ “Ягорлик”. Мета цих комплексних навчань та випробувань - відпрацювання системи багатоешелованої протиповітряної оборони країни, визначення шляхів модернізації зенітно-ракетних комплексів, що стоять на озброєнні ЗСУ, та завдань на розробку нових засобів протиповітряної оборони. Відновлення системи протиповітряної оборони є однією з найбільш актуальних проблем сектору безпеки і оборони нашої держави та одним з важливих пріоритетів, визначених РНБО України, адже саме система ППО України до 2014 року зазнала найбільших втрат та свідомого послідовного руйнування.

Geplaatst door Олександр Турчинов op Vrijdag 2 november 2018