Відомий російський актор Михайло Єфремов продовжує публічно висловлювати свою антипутінську позицію, чим періодично викликає на себе шквал гнівних коментарів у Росії.

Про черговий інцидент повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що днями в Росії бурхливо відреагували на слова Михайла Єфремова про "імперський морок" та "фантомні болі" країни після СРСР.

Так, член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян в коментарі для росЗМІ здивувався ставленням артиста до Росії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Мене дивує, наскільки Єфремов останнім часом став ненавидіти свою країну. Він артист. Повинен бути поза рамками і кордонів, щоб дарувати своє мистецтво всьому світу. Але коли людина, виступаючи на українському радіо, поливає брудом свою країну, це вже на кшалт зради. Він прекрасно розуміє, що будь-які гидоти на адресу Росії будуть використані вороже налаштованими до нашої країни українською владою в свою користь", – розповів він.

Більш того, чиновник запропонував артистові піти шляхом оперної співачки і вдови покійного екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марії Максакової - переїхати в Україну.

Не утримався від коментаря і один із головних пропагандистів Путіна Володимир Соловйов. Він зауважив, що кожна людина має право на власне бачення, але є одне "але".

"Якщо йому це здається фантомами, раджу йому з'їздити до Криму, поговорити з громадянами Російської Федерації і зрозуміти, що думають вони", – сказав він.

Однак у Росії знайшлися і прихильники Єфремова. Актор і телеведучий Марат Башаров сказав, що не коментуватиме заяву колеги, пояснивши, що прекрасно до нього ставиться.

"Я ставлюся чудово до Міші Єфремова, це мій друг, товариш. Думаю, що кожна людина, громадянин, який живе в нашій країні і будь-якій точці світу, має право на вираження своєї точки зору. Зрозуміло, що він публічна людина, але це його думка. Уже проблема кожного – сприйняти це по-своєму", – заявив він в коментарі пропагандистам.

Нагадаємо, скандально відомий російський актор Михайло Єфремов грає з вогнем, коли в відкриту запропонував віддати Україні Керченський міст, побудований з рядом порушень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, пропозиція російського актора Михайла Єфремова "посилати Україні газ безкоштовно 10-15 років", щоб помиритися з країною, "цікава, якщо оперувати категоріями російського рейху".

Також Знай.ua писав про те, що російський громадський діяч і політолог (негласний володар "титулу" наближеного до Володимира Путіна) звинуватив у " підтримці неонацистського терору в Україні" відомого актора Михайла Єфремова.