За минулу добу, 5 листопада, ситуація в районі проведення Операції Об'єднаних сил повністю під контролем України.

Окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. 1 раз противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. В результаті обстрілу ніхто не постраждав.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Операції Об'єднаних сил.

Сегодня, 6 листопада, один ворожий обстріл зафіксовано поблизу Павлополя. За даними української розвідки, за минулу добу двоє військових російської армії поранені.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Ворог обстрілював наші оборонні укріплення в районах населених пунктів Луганське, Новолуганское, Новомихайлівка, Красногорівка, Павлопіль і Гнутово.

Противник уникає активних зіткнень, разом з тим намагається підтримувати нестабільність на лінії зіткнення.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найважча ситуація була біля Павлополя на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, раніше українцям нагадали моторошні кадри Іловайського котла, відео 18+.
Як повідомляв портал "Знай.uа" десантник з військовим досвідом: в Україні з'явився новий заступник місії ОБСЄ на Донбасі.
"Знай.uа" писав, що Путінських вояк вже нічого не врятує: ЗСУ показали в дії новітній супер-зброю.