За спожиті у вересні 2018 комунальні послуги доведеться українцям сплатити у повному обсязі, якщо на даний момент ще не нарахували субсидію.

Про це повідомлили представники уряду.

"На випадок відсутності у платіжці розміру допомоги, субсидіантам рекомендовано сплачувати свій обов’язковий платіж", - йдеться в повідомленні.

гроші

"Затримки в основному виникають через несвоєчасне подання місцевими органами інформації про склад зареєстрованих осіб, перелік житлово-комунальних послуг і тарифи в місті", - пояснили у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ціна на газ

В Кабміні нагадують, якщо управління соцзахисту населення прийняло у громадян заяву та документи на призначення знижки на оплату компослуг, то пільги на комуналку сім'ї призначать з моменту оформлення заяви.

"Відповідно буде здійснено перерахунок з місяця призначення житлової субсидії", - йдеться в повідомленні.

українці

Додамо, українці все частіше почали звертатися до служб соцзахисту, більшість заявників йдуть по оформлення субсидій. Щотижня служби розглядають близько ста тисяч заяв.

тарифи на комуналку

Нагадаємо, українцям пояснили, чому вони оплатять воду ще й за сусідів. Як виявити жителів, які незаконно користуються компослугами.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, як не переплачувати за компослуги. Подібні підвищення тарифів на комунальні послуги ведуть Україну до енергетичної бідності.

Також Знай.ua писав про те, що українців попереджають про "електричних" шахраїв. Для економії електроенергії вигадали безліч незаконних схем.

Дивіться: Чому в Україні власна електроенергія дорожче, ніж на продаж