У цей день заборонено читати замови, так як вважається, що це великий гріх. А якщо хто порушив прикмету, то померлі можуть забрати його на той світ з собою.

Сьогодні потрібно обов'язково піти на цвинтар і привести могили в порядок. А також потрібно запалити церковну свічку. Їжу на могилі залишати не потрібно, її слід віддати убогим. А їсти і пити алкоголь на кладовищі теж не слід. Зате, коли прийдете додому, потрібно накрити гарний стіл і поставити на нього ті страви, які найбільше подобалися померлим родичам.

Також сьогодні потрібно допомогти знедоленим і сиротам. Вони обділені не тільки грошима, а й щастям, і удачею. Обкрадати сироту - великий гріх.

Раніше на Русі ще й повинні були плакати все дівчата і жінки. При цьому плач починався з голосінь про важкі спогади і різні прикмети, які бачили перед цим. Ввечері треба запалити свічки і попросити допомогу чи пораду у померлого. Плакати не можна тільки на подушці. Інакше сльози перейдуть того, хто буде на ній лежати, а якщо засне, то сни будуть кошмарами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Існують особливі прикмети для торговців. Їм не можна сьогодні їсти хліб. А ті, хто торгує зерном, не повинен переїжджати з місця на місце, так можна налякати удачу. Погода сьогодні теж має свої прикмети. Якщо осикові листя лягають горілиць, зима буде морозною, навпаки - м'якою.

Раніше Знай.uа повідомляв, що тепер українці відзначатимуть ще одне державне свято.

Нагадуємо, що аура може розповісти всю правду про кожен знак Зодіаку

Також раніше Знай.uа повідомляв, чого чекати в Чорну п'ятницю 23 листопада і чи будуть реальні знижки