Буквально нещодавно в мережі опублікували "виборчі списки" так званої "Луганської народної республіки", в яких є неповнолітні діти 2014-2016 років народження.

Про це повідомив блогер під ніком Фашик Донецький на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Користуючись нагодою, передаю хуемполбу мыгыбы дыныры, приходько та іншої пі*добратии. Пам'ятайте, ми поруч. Ми все знаємо і все бачимо. А вся ваша окупаційна типу влада і типу спецслужби - це пародія і фейковий фейк. Ретвіт вітається. Всім добрий вечір", - заявив Фашик в соцмережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Підрозділ радіоелектронної боротьби (РЕБ) Збройних сил України виявило і перехопило поблизу одного з арсеналів безпілотний літальний апарат, запущений в порушення норм українського законодавства.

Військовослужбовці придушили радіоканали управління БПЛА і зробили неможливим його подальше використання. Крім того, була посилена чергова зміна охорони військового складу, мобільні патрулі обстежили прилеглу до військової частини територію. Військові закликали громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб, виявлених поблизу армійських об'єктів.

Нагадаємо, що у мережі показали фото і відео, де відображені наслідки подій в Іловайські у серпні 2014 року. На своїй сторінці в Facebook опублікував волонтер проекту "Евакуація 200" Павло Нетеса.

Як повідомляв портал Знай.иа у вбивстві журналіста Павла Шеремета та інших резонансних справах нещодавно нарешті з'явилася хоч якась ясність. За більшістю цих інцидентів може стояти так званий "Центр спецоперацій", котрий тривалий час діє на окупованій території.

Також портал Знай.иа писав, що збройні формування Росії на Донбасі продовжують зводити укріплення і розміщувати бойову техніку в житловій забудові, перетворюючи мирне населення окупованої території України у живий щит для своєї бездарної і підступної діяльності.