Американці проголосували за члена Республіканської партії Денніса Хофа, який помер за кілька тижнів до виборів.

Інцидент стався в місті Парампа в Неваді (США), - повідомляє видання Reno Gazette-Journal.

Вибори відбулись в асамблею штату від 36-го округу, і як зясувалось, перемогу здобув власник борделів і зірка реаліті-шоу. За нього голосували виборці, навіть знаючи, що скандальний кандидат помер за кілька тижнів до голосування.

вибори в США

Таким чином 72-річний кандидат та власник одного з популярних публічних будинків Хоф обійшов свою опонентку кандидата від Демократичної партії Лесю Романів на 36 п. п., набравши понад 68% голосів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Виборці обрали республіканця, незважаючи на оголошення про його смерть, розвішані на дільницях.

голосування

Тепер місце, яке сутенер виграв у Нижній палаті Легіслатури Невади, буде оголошено вакантним. Замінити Хофа в асамблеї можуть республіканці Джо Бурдзински і Джеймс Оскарсон.

Невада

Вибори в Україні. З'явився ще один скандальний кандидат

Народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів, збирається висуватися у кандидати на президентські вибори в Україні, які продуть у 2019 році. Про це заявила її сестра Віра, яка займається збором коштів для сестри, щоб сплатити за сво кандидатуру.

Нагадаємо, українці вийшли з протестами під адмінбудівлі в центрі Києва. Мітингувальники налаштовані вкрай серйозно та попереджають, що урядовці цього разу не втечуть.

Як повідомляв портал Знай.ua, статистика говорить, що нинішній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп різко втрачає свої позиції на політичному Олімпі в країні.

Також Знай.ua писав про те, що західні соціологи показали, які шанси на президентських виборах можуть бути у Зеленського та Вакарчука.

Дивіться: Що постять про себе кандидати в президенти України