Перша леді США Меланія Трамп заявила, що певні американські ЗМІ спеціально розпалюють конфлікти та є виними у дискредитації очільника США Дональда Трампа.

Про це йдеться на сайті NBC News.

"Демократи та ЗМІ, що налаштовані опозиційно роблять все можливе, для того, аби дискредитувати Дональда неправдивими звинуваченнями", - повідомила дружина Трампа Меланія.

Жінка президента вважає, що мешканці США повинні на проміжних виборах до Конгресу показати, що "демократи і частина ЗМІ" дуже помиляються, саме американські громадяни мають активно пдтримати президента США.

Нагадаємо, раніше у Білому домі нова перша леді? Дональд Трамп знайшов заміну Меланії.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У мережі завжди бурхливо обговорюють двійників відомих політиків. Так, на цю тему пишуть статті і знімають відео. Путін, Сталін і навіть Обама в цьому списку є. Можливо, першій леді США Меланії Трамп теж знадобилася допомога дублера.

Не так давно дружина Трампа побувала в Брюсселі, де її і сфотографували. У свою чергу користувачі мережі помітили, що на фотографії Меланія зовсім на себе не схожа. Виявилося, що у першої леді не така зачіска і хода, як зазвичай. Багато хто прийшов до висновку, що це її двійник.

Активне обговорення почалося в Twitter. «Це не вона! Це її точна копія», – написали коментатори в соціальній мережі.

Якщо двійники політиків все ще лякають народ, то мати дублера для акторів – звичайна справа. Саме вони виконують за них небезпечні трюки. А чи це була Меланія або ні – залишилося загадкою.

До речі, екс-соратниця президента США Дональда Трампа Омароса Ньюман-Маниголт стверджує, що перша леді Америки Меланія знайшла спосіб карати свого чоловіка і виставляти його дурнем перед світом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що на очах у всього світу: як Меланія мстить Дональду.

Екс-соратниця президента США Дональда Трампа, зірка телешоу Омароса Ньюман-Маніголт після відходу з Білого дому розкрила суспільству чимало секретів свого колишнього боса. Так, скоро жінка випустить свою книгу під назвою "Зруйнований: інсайдерська інформація про Білий дім Трампа".

Також "Знай.ua" писав, про те, що скромність Меланії Трамп змусила бізнесменів червоніти: фото.