У Львові на зупинці громадського транспорту помер пасажир.

Про це повідомив Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

Наразі вже відомо, що надзвичайна подія сталась по вулиці Стрийській на зупинці поблизу "Електрону". За його словами, на місці події перебуває карета швидкої допомоги.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 6 листопада, стало відомо про страшну аварію біля Енергодара Запорізької області. В результаті ДТП чотири пасажири отримали поранення і одна людина загинула.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Так, у понеділок, 5 листопада, автомобіль BMW перекинувся на залізничні колії. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), інцидент стався за 40 метрів від регульованого залізничного переїзду. Повідомляється, що рух поїздів на перегоні довелося закрити на три години.

"Як з'ясувалося, під час руху позашляховик BMW перекинувся поблизу залізничного переїзду, а пасажирів і водія викинуло назовні. В результаті ДТП загинула 1 людина, ще троє чоловіків і жінка травмовані", - розповіли в ДСНС Запорізької області.

По приїзду на місце аварії медики швидкої допомоги констатували смерть одного з пасажирів. Четверо постраждалих були доставлені машиною швидкої допомоги в найближчу лікарню. На даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють персональні дані загиблого і травмованих. Також за фактом аварії ведеться розслідування.

Крім того варто додати, що у понеділок, 6 листопада, український письменник Макс Кідрук потрапив у ДТП в Черкаській області. Як повідомляється, винуватцем аварії став нетверезий водій жигулів.

"Виїжджаємо з Городища, а не від'їхали і 200 метрів від бібліотеки, повинні повертати наліво, але стоїть знак, що ми повинні пропустити, звертаю увагу на пошарпаний життям "Жигуль", який рухається навперейми, але включає правий поворот. Я розслабляюся, адже корито повинно проїхати повз ліворуч. Але не тут то було, адже за кермом сидів в зюзю п'яний дурень, той не викрутив кермо досить ... впечатався нам в ліве крило!", - написав Даценко.

Нагадаємо, київський вокзал зустрічає пасажирів величезною дірою.

Як повідомляв "Знай.ua", пекельне полум'я спопелило житловий будинок, загинули діти.

Також "Знай.ua" писав, що Харківщину сколихнула фатальна аварія в сутінках.

У черкаському гуртожитку в коробці з-під взуття знайшли тіло новонародженого