Аварія сталася на трасі в смт Солоницівка Дергачівського району. Повідомлення в поліцію надійшло 5 листопада о 18:30.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполиции Харківщини.

За попередніми даними, водій автомобіля Lexus збив двох людей на пішохідному переході. Постраждалим було 43 31 рік.

Від отриманих травм потерпілі загинули на місці аварії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент правоохоронні органи з'ясовують всі деталі смертельної аварії.

Раніше повідомлялося, що у неділю, 4 листопада, стало відомо про трагичну ДТП на Івано-Франківщині, яке забрало життя двох людей.

У повідомленні говориться, що 2 листопада, близько 6 ранку в селі Старі Кривотули Івано-Франківської області легковик зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинули дві людини.

"Водій легковика рухався в напрямку Чернівців, але на ділянці автодороги Стрий-Чернівці-Мамалига не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. За такий маневр допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Actros під керуванням 39-річного жителя Чернівецької області", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП водій легковика та його 20-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, некерована вантажівка розчавила легковик, тіла загиблих не впізнали навіть родичі. Водій легковика не впорався з керуванням.

Як повідомляв Знай.ua, DZIDZIO потрапив у жахливу ДТП. Виконавець розповів подробиці події.

Знай.ua писав, що під Києвом п'яний водій покалічив дитину і поїхав геть. Після наїзду винуватець аварії втік з місця події.