Популярна російська блогерша Олена Бардівська вирішила довести всьому світові, що в окупованому Російською Федерацією Криму не утискають ні українців, ні українське. Заради цього жінка влаштувала експеримент, який закінчився (спойлер) масовим "нальотом" злих пенсіонерок.

Цю інформацію повідомила радіостанція "Ехо Москви".

В рамках експерименту Бардівська прогулялася по кримським вуличками з українським прапором в руках.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Більшість людей блогершу просто ігнорували, але в якийсь момент її обступили люди пенсійного віку (в основному жінки), і почали вимагати "припинити мітинг". Літні люди погрожували Бардівській викликати поліцію і агресивно виривали у неї з рук прапор.

Нагадаємо, новини з окупованого Криму страшніше одна за другу, адже днями стало відомо, що після масштабної кислотної катастрофи в Армянську на півострів насувається нова небезпека.

У повідомленні говориться, що в трьох селах анексованого Криму зафіксували випадки сказу собак. Небезпечне захворювання спалахнуло в селі Королево Ленінського району, селі Трудове Сімферопольського району та селі Перевальне Сімферопольського району.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на території санаторію "Полтава", що розташований у місті Саки в анексованому Криму, масово отруїли кішок. Тварини билися на території в конвульсіях і з піною у рота, і вмирали на очах у відпочиваючих, пише RoksolanaToday&Крим.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережі опублікували нові шокуючі фотографії наслідків екологічної катастрофи в анексованому Росією Криму. На фотографіях можна побачити, як посеред вулиць міста лежать тіла мертвих голубів.