У суботу, 10 листопада, в Україні очікуються перші нічні заморозки.

Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на прогноз, який дав "ФАКТАМИ" народний синоптик Леонід Горбань.

Три-чотири дні в Україні очікується похолодання, коли температура знизиться до мінус 1−3 градусів вночі і 0−3 градусів тепла вдень. З 20 листопада знову потеплішає до 2−5 градусів.

погода в Україні
погода в Україні

"Потім з 22 по 27 листопада очікується серйозне зниження температури: до 5—11 градусів морозу вночі. Але з 28 по 30 листопада знову прийде потепління. Так що весь останній місяць осені в Україні будуть температурні гойдалки", — повідомляє Горбань.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

погода
погода

14−16 листопада і 26−29 листопада можуть бути дощ і сніг.

Синоптик Володимир Деркач теж дав "ФАКТАМ" схожий прогноз. Він повідомляє, що українцям треба готуватися до похолодань з різкими поривами вітру.

"З другої декади листопада в Україні місцями можливі нічні заморозки, а також опади, в тому числі і у вигляді снігу, які будуть супроводжуватися поривами вітру", — заявляє він.

Прогноз про майбутнє похолодання підтверджують і в Українському Гідрометцентрі.

погода
погода

Раніше повідомлялося, що для українців з'явилися хороші новини. Для тих, хто вже скучив за відпуском приготували додатковий вихідний день. Тепер, у грудні з урахуванням нового вихідного доведеться відпочивати аж третину місяця - 20 робочих днів і 11 вихідних.

Так, нагадаємо, що 25 грудня українці відзначать католицьке Різдво. Це свято стало державним тільки в минулому році, виходить, що відпочивати повинна вся країна.

Відомо, що вихідні і напередодні Різдва – 24 грудня (Святвечір), проте робочий день переноситься на суботу, 22 грудня. Про це пишуть українські ЗМІ.

За такою ж схемою Україна зустріне Новий рік. Останній робочий день в цьому році, 31 грудня, буде вихідним, оскільки припадає на понеділок, що передує офіційному вихідному – 1 січня, українці вийдуть на роботу в суботу, 29 грудня.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що встиг накоїти жовтень.

Як повідомляв Знай.ua, які перспективи очікують студентів і заробітчан в 2019 році.

Також Знай.ua писав, коли в Україні випаде сніг: синоптики вдарили по найбільш неприємному.