Раніше в цей день потрібно було спекти багато-багато пиріжків і просити великомученицю Параскеву зберегти їх рід цілим і неушкодженим. Але тоді багато людей вмирали або від холоду, або від голоду, або ж працюючи на небезпечній роботі. Пиріжки роздавали перехожим, а частину відносили в храм і давали нужденним. За народним повір'ям, чим більше пиріжків віддадуть людям, тим більша ймовірність, що молитву почують.

Цей день відмінно підходить, щоб закінчити будь-які справи, але погано - для нових починань. Також в цей день постарайтеся не ризикувати. Сьогодні можливі різні сварки і скандали. Але для вас важливо, щоб вони не відбулися. На всякі причіпки навіть від близьких краще не реагувати. Адже сьогодні ви будете витрачати життєву енергію, так що витрачайте її з розумом.

Найбільше уваги потрібно приділити очам, їх потрібно берегти від яскравого світла і довго не сидіти ні за комп'ютером, ні за телевізором. Щоб очі не хворіли від втоми, потрібно накласти компрес з міцного чаю або настою ромашки. У разі, якщо очі запалюються і з'являється почервоніння і навіть печіння, то потрібно покласти терту картоплю в марлі, свіжий огірок або яблука.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Від поганого жіночого настрою відмінно допоможуть сьогодні косметичні процедури. Сьогодні ж краще не їсти грубу їжу, поберегти кишечник і шлунок. Знахарі, до речі, можуть сьогодні зняти сильну порчу.

Діти, які народилися сьогодні, мають літературний дар і дуже люблять книги. Тому їм можна спокійно займатися всім, що пов'язано з книгами. А камінь-талісман для іменинників - обсидіан.

Раніше Знай.uа повідомляв, що тепер українці відзначатимуть ще одне державне свято.

Нагадуємо, що аура може розповісти всю правду про кожен знак Зодіаку

Також раніше Знай.uа повідомляв, чого чекати в Чорну п'ятницю 23 листопада і чи будуть реальні знижки