Увечері в четвер, 8 листопада, в роботі Приватбанку стався збій. Про це повідомляє прес-служба банку.

У компанії заявили, що стався збій системи в онлайн-системі "Приват24". Через сайт і додаток було неможливо перевести власні гроші на іншу картку і навіть інші рахунки. Така ситуація спостерігалася о 16:30.

Проте клієнти банку в соціальних мережах почали скаржитися на те, що навіть готівку з картки не можна було зняти вже з 10 ранку. У компанії заявили, що скарги на некоректну роботу сервісу з'явилися близько 16:00.

У банку пообіцяли найближчим часом з'ясувати причини і усунути наслідки масштабного збою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Фахівці банку вже займаються вирішенням цієї проблеми", - повідомили в компанії.

Раніше повідомлялося, що левова частина українців отримують зарплату "в конвертах", таким чином, роботодавці обходять сплату податків. Влада знайшла спосіб, як боротися з "тіньовим" важко, для цього буде зроблено 8 важливих кроків.

Якщо розібратися, то з боку роботодавців це швидше вимушені заходи. Справа в тому, що за чесність в бюджет країни роботодавцям доведеться віддавати більше половини ставки на людину. Виходить, якщо у працівника зарплата близько 10 тисяч, то він за нього повинен додатково віддати в бюджет понад 5 тисяч гривень.

Таким чином це негативно вплине на платоспроможність роботодавця, що в свою чергу потягне за собою або зменшення зарплати, або скорочення робочих місць.

Нагадаємо, півзарплати на податки: багато українців втратять роботу. Податки зросли до немислимої суми, це може розорити підприємців.

Як повідомляв Знай. ua, из-за підвищення зарплат українці втратять роботу. Влада розробила перші 8 кроків по боротьбі з ухиленням від податків.

Знай. ua писав, що неадекватний бос "оригінально" карав співробітників.