Українці все частіше обирають для подорожі за кордон автобуси: і дешево, і ніби зручно. Квитки замовити можна швидко, тому розраховують на комфорт, якість, дивлячись на яскраву картинку. Але інколи трапляються такі салони, що навіть заходити страшно.

Приміром, як Busfor. Тут публіка інколи не просто заважає, а перетворює подорож на суцільну муку, та й сам автобус точно не дотягує до високих стандартів, на що постійно скаржаться самі пасажири:

"Думаєте, що купили квиток на busfor і поїдете з комфортом? З вами поїде ще чотири бидла за сорокет і всю дорогу будуть бухати і матюкатися. До Європи вони хочуть", - йдеться в коментарі до ролику на каналі "ХК" у Telegram.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дивіться: Автобус до Європи, жахіття від перевізників

Нагадаємо, у мережі показали сумну правду про італійський лоукостер Ernest Airlines. Як повідомляв "Знай.ua", ірландський лоукостер Ryanair нещодавно звільнив одразу шестеро співробітників через фото у Twitter. Також "Знай.ua" писав, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вже з 15 січня на всіх своїх рейсах змінить норми перевезення ручної поклажі.