YouTube заблокував блогера, який нагодував феміністку алігаторові в Red Dead Redemption 2.

Автори GTA V випустили новий хіт Red Dead Redemption 2. Події новинки розгортаються на Дикому Заході. У грі є суфражистки, жінки, які борються за рівноправність жінок. В інтернеті почали з'являтися відеоролики, в яких геймери знущаються над активістками. Один і зовсім згодував феміністку алігатору. Його відеоролик зібрав більше мільйона переглядів і викликав суспільний резонанс.

Видеоблогер Shirrako опублікував на своєму YouTube-каналі відео під назвою "Годую алігатора настирливою феміністкою". У ролику геймер спочатку залякує активістку, потім ловить її ласо, прив'язує до коня і волочить по землі до болота. Кульмінацією стає годування гігантського земноводного суфражисткою. Ролик став популярним в соцмережах, зібрав більше мільйона переглядів і 10 000 коментарів.

Популярність одіозного кліпу не залишилася непоміченою YouTube, і канал Shirrako отримав бан.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"YouTube заблокував мій канал, тому що я вбив персонажа-жінку в Red Dead Redemption 2. Кажуть, це демонстрація насильства. Всю гру ви вбиваєте чоловіків, але всім все одно. Варто тільки вдарити жінку — вам видають бан", — написав Shirrako в Twitter’e.

У минулому У Rockstar вже були проблеми з жінконенависницьким контентом. Наприклад, в 2014 році в YouTube зібрав мільйони переглядів відео, в якому блогер JoblessGarrett вбиває в GTA V жінку, переїжджає її труп на автомобілі, а потім спалює. Кліп викликав невдоволення австралійських активісток, внаслідок чого кілька торговельних мереж перестали продавати диски з GTA V.

Нагадаємо, що iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українська гра вляпалася в гучний міжнародний скандал.

Як повідомляв "Знай.uа" Google поховає ще одну невдалу розробку.