У Мережі з'явилося відео, що зафіксувало ДТП за участю народного депутата Сергія Лещенка. Воно суперечить твердженням парламентарія про те, що в момент зіткнення з вантажівкою його автомобіль стояв на узбіччі. Ролик виклала на своїй сторінці в Facebook група "Євромайдан".

Відео аварії нардепа Лещенка

Народний депутата Сергій Лещенко: "Друзья, со мной случилось ДТП. Остановился на обочине трассы в разрешенном месте, когда в мой автомобиль врезался грузовик. Я стоял на «аварийке»." А тепер дивимося відео аварії

Geplaatst door ЄвроМайдан – EuroMaydan op Vrijdag 9 november 2018

На опублікованому відео видно, що автомобіль парламентарія рухався перед вантажним авто, звернув праворуч, в цей момент і відбулося ДТП.

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше Лещенко стверджував, що в момент ДТП його автомобіль стояв припаркованим у дозволеному місці.

Також раніше повідомлялося, що народний депутат Сергій Лещенко, який у п'ятницю, 9 листопада, потрапив в аварію під Києвом, розповів про свій стан. Відео-інтерв'ю опублікував Київ Оперативний.

Лещенко розповів, що сам він не травмований, але його помічниця, яка перебувала в салоні авто в момент аварії сильно постраждала.

Депутат також повідомив, що 22-річний водій вантажівки, який влетів у його автомобіль, не отримав травм, що загрожують життю чи здоров'ю.

Лещенко наголосив, що зупинив автомобіль в дозволеному місці, на узбіччі.

"Я зупинився на узбіччі показати карту і ззаду в мій автомобіль врізалася вантажівка. За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини у трагедії немає".

Нагадаємо зіткнення сталося на Великій Окружній дорозі на Оболоні. Лещенко їхав на Volkswagen в бік Пущі-Водиці. Він зупинився на узбіччі, щоб розглянути карту. У цей момент вантажівка DAF влетіла в автомобіль нардепа на повному ходу. У результаті зіткнення машина нардепа розгорнулася на 180 градусів, а вантажівка з'їхала на узбіччя і перекинулася.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Харкові відбулося страшне ДТП, жертвою якого став дев'ятирічний хлопчик. Дитину буквально протягло по проїжджій частині.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що увечері в результаті страшного ДТП за участю двох автобусів на північному сході Зімбабве щонайменше 30 людей загинули.