З Донбасу приходять тривожні новини. Так, за минулу добу путінські головорізи 9 разів відривали вогонь по позиціях українських захисників. Три рази бойовики використовували озброєння, заборонене Мінськом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС.

ЗСУ
ЗСУ

Ворог здійснював обстріл українських оборонних укріплень в районах населених пунктів Кримське, Вільне, Луганське, Авдіївка, Піски, Тарамчук, Березове і Гнутово. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Ранкове зведення на 07:00 10 листопада 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 9...

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 9 november 2018

З мінометів калібру 120 мм, ворог двічі обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Луганського. Саме недалеко від цього населеного пункту на Світлодарському напрямку, окупанти показали найбільшу вогневу активність.

ЗСУ
ЗСУ

Біля Кримського, під прикриттям вогню з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів 82-го калібру, позиції українських військових обстрілював снайпер. У результаті бойових дій, двоє військовослужбовців збройних сил отримали смертельні поранення.

За даними розвідки, за минулу добу двох російських окупантів знищено, ще двоє отримали поранення. Вранці, 10 листопада, один ворожий обстріл зафіксовано поблизу Тарамчука. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат немає.

Варто нагадати, що священиків РПЦ вчать мистецтву десантури. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на повідомлення представника Міноборони РФ по ВДВ майора Ірини Круглової. У повідомленні зазначається, що священнослужителі Повітряно-десантних військ (ВДВ) на зборах в Рязані пройдуть курс навчання по застосуванню авіадесанту православного храму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія пропонує припинити війну на Донбасі, якщо Україна зніме "кримське питання". Про це в четвер, 8 листопада, повідомив представник України у підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи в Мінську Євген Марчук.

Нагадаємо, проукраїнські написи та мертве радіо: на Луганщині назріває щось страшне, настав час "почути".

Як повідомляв Знай.uа Скіпальський вважає, що соціальні стандарти для військовослужбовців занижувалися навмисне.

Знай.uа писав, танкер протаранив військовий фрегат: море перетворилося на нафтову пастку, постраждали сотні військових і цивільних.